Jouw eigen woning goed verzekerd

Wanneer je een eigen woning bezit, is een opstalverzekering een vereiste. Jouw huis is tenslotte één van jouw duurste bezittingen, zo niet het duurste!. Heb je een appartement, dan is dit overigens meestal via de Vereniging van Eigenaren (VvE) verzekerd.

Met de opstalverzekering van Noventas heb je een zogenoemde “Allrisk” dekking, dus dekking tegen ‘alle van buiten komende onheilen’. Onvoorziene (financiële) schade door bijvoorbeeld brand, inbraak, vandalisme, storm of waterschade worden vergoed.

Natuurlijk worden ook de extra kosten vergoed, als je bijvoorbeeld door schade tijdelijk niet in jouw huis kunt wonen en dan in een hotel of in een ander huis moet verblijven.

Glas, ook windschermen, dakramen en dakkoepels, is altijd meeverzekerd. Uiteraard vallen zonnepanelen ook onder de dekking. En kosten van noodvoorzieningen zijn ook gedekt.

Jouw inboedel verzekerd

Net als jouw huis wil je natuurlijk ook de spullen in jouw huis goed verzekerd hebben.

Met de inboedelverzekering van Noventas heb je een zogenoemde “Allrisk” dekking, dus dekking tegen ‘alle van buiten komende onheilen’. Onvoorziene (financiële) schade door bijvoorbeeld brand, inbraak, vandalisme, storm of waterschade worden vergoed.

Je kunt de inboedelverzekering uitbreiden met een aanvullende Elektronica dekking. Jouw mobiele elektronica zijn dan buitenshuis in Nederland ook verzekerd en je hebt een lager eigen risico bij schade met mobiele elektronica.

Heb je een fiets? Deze kun je ook combineren op de inboedelverzekering van Noventas en jouw fiets is dan ook buitenhuis in Nederland en Europa verzekerd!

Garantie tegen onderverzekering

Op basis van een ingevulde herbouw en/of inboedel waardemeter heb je bij Noventas garantie tegen onderverzekering. Deze garantie houdt in dat de werkelijke schade wordt vergoed. Ook als deze meer bedraagt dan het verzekerde bedrag.

neem contact op voor meer informatie
Aanvraag offerte opstal/inboedel

Bekijk via onderstaande link de korte samenvatting met de meest relevante informatie over de dekking van deze verzekering.

Verzekeringskaart producten