auto
woning
reizen
drones

Alles voor “huis en haard” en “op stap’ voordelig en compleet verzekerd

Noventas kan er ook voor zorgen dat jij in jouw privé situaties goed verzekerd bent. Een pakketverzekering waarmee jij je op maat en heel voordelig verzekert. Thuis, tijdens vakantie, sport of vrijetijdsbesteding, jouw auto, scooter of fiets… En dat tegen een scherpe premie. Door al jouw particuliere schadeverzekeringen in één verzekeringspakket onder te brengen kun je bij Noventas met een totaalpakket tot wel 35% korting op al jouw verzekeringspremies krijgen. Dit doen wij omdat wij jou als totaalrelatie een betere dienstverlening kunnen bieden. Dit aanbod geldt ook voor jouw andere gezinsleden.

Kunnen we jouw verzekeringen bij één verzekeraar onder brengen, dan krijg je ook nog pakketkorting op de scherpe premie. De korting wordt al verleend bij 3 verzekeringen en loopt op tot wel 12% op elke verzekering in het pakket. Inclusief de autoverzekering! Bovendien heb je een gratis maandbetaling!

Ook geïnteresseerd welk bedrag je kunt besparen met onze pakketverzekering?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en overtuig jezelf!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wij rekenen het voordeel voor je uit en regelen jouw verzekering. Natuurlijk kijken we nog even rond bij de verschillende verzekeraars. De offerte is dan ook indicatief. Geef daarom, als je al een verzekering hebt, jouw huidige gegevens (premie, verzekerde bedragen e.d.) goed door.

Het particuliere pakket bestaat onder meer uit:

  • Inboedelverzekering
  • Opstalverzekering
  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Gezinsongevallenverzekering
  • Rechtsbijstandverzekering
  • Doorlopende Reisverzekering
  • Autoverzekering

Noventas/HMG kan jou verder ook van dienst zijn op het gebied van: