Noventas breidt dienstverlening verder uit met Private Lease

MIERLO – Om haar relaties een totaalpakket te kunnen bieden breidt Noventas haar dienstverlening uit met Private Auto lease.

Leaseaanbod

Noventas biedt een volwaardig aanbod van leaseproducten voor zowel de particuliere als zakelijke markt zoals Private Lease, Operational Lease en Financial Lease. Speciaal voor relaties die op korte termijn of kortere periode een auto nodig hebben bieden we Short Lease.

Noventas is gespecialiseerd in specifieke beroepsverzekeringen en privé schadeverzekeringen voor militairen en geüniformeerde beroepen. Het uitgebreide pakket voor (oud)militairen en burgers is ook afgestemd op de militaire beroepsrisico’s. De verzekeringen zijn eenvoudig af te sluiten en ook beschikbaar voor gezinsleden en reservisten. Ook Private Leasing maakt onderdeel uit van het dienstenpakket.

Gabri Hessels, directeur van Noventas: “Voor veel huishoudens zijn de kosten van een auto een belangrijke kostenposten. We zien dat steeds meer consumenten de overstap maken naar leaseproducten. Met onze exclusieve propositie kunnen we onze klanten hier nu ook bij helpen.”

Meer weten? Noventas.nl | info@noventas.nl | 0880-300100

Maart 2021


Noventas biedt medewerkers van de politie verzekeringen met korting

Reaal Schadeverzekeringen (Vivat), waaronder ook het label “Politieverzekeringen” valt is overgenomen door Nationale Nederlanden (NN) en verdwijnt van de markt

MIERLO –  Noventas biedt al vele jaren aan duizenden militairen verzekeringen aan die zijn bedoeld als aanvulling op de collectieve arbeidsvoorwaarden die vanuit Defensie worden aangeboden. Daarnaast kunnen militairen en hun familieleden bij Noventas terecht voor het volledige pakket schadeverzekeringen, zoals auto-, inboedel-, opstal- en reisverzekering. Nu gaat Noventas een vergelijkbare dienstverlening ook voor medewerkers van de Politie aanbieden.

Gabri Hessels, directeur van Noventas: ‘We hebben al vele jaren militairen geholpen met verzekeringsproducten die aan sluiten bij hun specifieke situatie. We hebben echt een band met de militairen opgebouwd, door ons ook in hun situatie te verdiepen. En dat kunnen en willen we nu ook doen voor de Politie. Het politiewerk vraagt veel van je. Prachtig werk, maar er zijn ook risico’s. Juist dan is het prettig om te weten dat het met verzekeringen goed geregeld is. We heten de medewerkers van de politie dan ook van harte welkom!’

Noventas speelt in op veranderingen in de verzekeringsmarkt

Er zijn een aantal veranderingen in de verzekeringsmarkt waardoor Noventas nu aan medewerkers van Politie verzekeringen aan gaat bieden. Wat is er aan de hand? Reaal verzekering bood in het verleden ‘politieverzekeringen’ aan.  Dit is recentelijk overgedragen aan Nationale Nederlanden. Deze partij biedt de verzekeringen echter tegen andere premiestellingen aan. Voor nieuwe verzekeringen gelden bij Nationale Nederlanden namelijk de gewone premies en voorwaarden van Nationale Nederlanden, dus zonder kortingen. Politiefunctionarissen die korting op hun verzekeringen willen blijven behouden zijn dan ook van harte welkom bij Noventas.

Noventas kent de beroepsrisico’s bij de Politie en biedt daar de juiste verzekeringen voor. Niet alleen tijdens werk, maar ook privé. Het is goed te weten dat u via Noventas als politiefunctionaris ook specifieke beroepsrisico’s kunt verzekeren, bijvoorbeeld met het Noventas Ongevallen Plan.

Voor meer informatie kijk op www.noventas.nl

november,  2020.


Noventas en Nh1816 Verzekeringen doneren € 15.000,- aan Stichting Onbekende Helden

MIERLO –Stichting Onbekende Helden ontving deze week een ruime gift van de coöperatie Nh1816 Verzekeringen en de adviseurs van Noventas Verzekeringen. De welkome bijdrage wordt geïnvesteerd in middelen om, ondanks de beperkingen die het covid virus ons oplegt, in contact te blijven met de veteranen in Nederland en ze de maatschappelijke hulp te blijven bieden die zo hard nodig is.

Het team van Stichting Onbekende Helden staat voor grote uitdagingen om hun dienstverlening aan de 110.000 veteranen in Nederland te blijven uitvoeren. Workshops en bijeenkomsten om ze te helpen bij de orientatie op de arbeidsmarkt zijn nog maar beperkt mogelijk. Ook het geven van presentaties aan bedrijven en organisaties om zo meer partners voor het Veteranenpasvoordeel-programma te krijgen staat op een laag pitje.

Aanpassingen nodig bij hulp aan veteranen
Désirée Donkers van Onbekende Helden legt uit: “Onze trainers/coaches zijn gewend om groepen van zo’n 20 veteranen te begeleiden in hun oriëntatie op de arbeidsmarkt. Nu zijn we toegewezen op zoomsessies, webinars en workshops met beperkte capaciteit, die lang niet altijd hetzelfde effect sorteren. In de gesprekken met de veteranen merken zij dat juist tijdens de lockdowns en veranderde economische omstandigheden behoefte in aan begeleiding en ondersteuning”.

Investeringen nodig
Om de veteranen beter van dienst te kunnen zijn tijdens de anderhalve meter samenleving is Onbekende Helden gedwongen te investeren in middelen en manuren. Eén op één sessies op kleine locaties zijn nog steeds mogelijk. Maar de professionele begeleiding en  overhead van die locaties zorgen voor hogere kosten.

Minder sponsorinkomsten “Normaal gesproken is het een investering die we zelf kunnen bekostigen voor onze veteranen,” gaat Jasper Schoenmakers verder. Onze stichting is echter afhankelijk van sponsorinkomsten en donaties, die we ontvangen bij onder andere evenementen en businessclubs. Dit soort activiteiten vinden nu ook nagenoeg niet meer plaats.

Noventas helpt
Gabri Hessels is directeur van Noventas Verzekeringen. Een groot deel van zijn klanten bestaat uit militairen, zowel actief als postactieve. Zijn betrokkenheid bij Defensie is mede daardoor erg groot. Hij legt uit: “Wij dragen onze Veteranen een warm hart toe en juist in deze tijden is het belangrijk om onze erkenning en waardering te laten zien. Daarom willen wij Stichting Onbekende Helden graag steunen en hebben daarvoor de samenwerking opgezocht met NH1816”.  “Wij werken in de advisering van onze relaties samen met gerenommeerde verzekeraars. Voor particuliere schadeverzekeringen is dit Nh1816 Verzekeringen. Deze maatschappij heeft naast een excellente dienstverlening als kenmerk dat ze een coöperatie is met oog voor de wereld om ons heen.”

Extra fonds namens Coöperatie Nh1816
Een deel van de winst van deze verzekeraar investeert Nh1816 in de samenleving door het steunen van goede doelen. Speciaal voor mensen die tijdens de coronacrisis extra geraakt zijn, heeft Nh1816 een extra fonds opgezet. Noventas, dat zelf een substantieel deel van de donatie draagt, heeft met succes een beroep gedaan op dit fonds om samen onbekende helden te steunen.

Bijzondere tijden vragen om bijzondere initiatieven
“De samenleving heeft het in deze tijden van het coronavirus ontzettend zwaar. Als coöperatieve verzekeraar ondersteunen wij kwetsbare mensen en maatschappelijke projecten samen met onze adviseurs en verzekerden”, vertelt Dorine van Basten, bestuurslid Coöperatie Nh1816. “Wij hebben daarom een budget van 200.000 euro vrijgemaakt om steun te bieden waar die nú het hardst nodig is. Dat is waar Nh1816 voor staat: we verzekeren met oog voor de wereld om ons heen en zetten samen de schouders onder sterke maatschappelijke initiatieven. We zorgen voor elkaar.”

oktober, 2020


Als exclusief partner van Coverdrone kan Noventas nu ook drones voor commerciële/professionele doeleinden verzekeren.

Aansprakelijkheid voor schade aan derden door luchtvaartuigen (en dus ook schade door drones) is niet standaard gedekt op een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB). Dekking hiervoor is te verkrijgen op de aparte verzekering van Coverdrone. Bedrijven moeten een degelijke verzekering vaak verplicht afsluiten: zij krijgen namelijk pas een vergunning als ze een verzekering hebben afgesloten.

Noventas, krijgt steeds vaker verzoeken om drones in welke variant dan ook voor professioneel gebruik te verzekeren. De samenwerking met Coverdrone is dus een logisch vervolg aangezien deze een ruime dekking biedt.

Coverdrone is één van de grootste verzekeraars van Drones voor de commerciële markt en was de eerste verzekeraar met speciale dekkingen voor commercieel gebruik van drones in het Verenigd Koninkrijk. Coverdrone biedt een volledig uitgebreid luchtvaartverzekeringsproduct voor de onbemande vliegtuig (drone) industrie. Zij bieden maatwerk oplossingen , inclusief onder meer volledige dekking tijdens de vlucht, luchtvaart aansprakelijkheid, datarecovery, bedrijfsschade en nog diverse aanvullende dekkingsmogelijkheden. De dekking loopt via Lloyd’s.

Voor meer informatie: 0880 300100 of info@noventas.nl


Verzekeringskorting voor Veteranen verhuist

Ongeveer 2.200 veteranen gaan vanaf volgend jaar meer premie betalen voor hun schadeverzekeringen. Vanaf die datum vervalt de collectiviteitskorting van verzekeraar Univé op de schadeverzekeringen. Militairen en/of Veteranen die graag korting willen houden, kunnen kosteloos overstappen naar Noventas. Voor meer informatie zie www.noventas.nl/checkpoint of bel 0880 300100.

Noventas is gespecialiseerd in specifieke beroepsverzekeringen en privé schadeverzekeringen voor militairen en geüniformeerde beroepen. Het uitgebreide pakket voor (oud)militairen en burgers is ook afgestemd op de militaire beroepsrisico’s. De verzekeringen zijn eenvoudig af te sluiten en ook beschikbaar voor gezinsleden en reservisten.

Gabri Hessels, directeur van Noventas: “We zijn blij dat we een goede oplossing kunnen bieden aan veteranen die te maken krijgen met het wegvallen van de collectiviteitskorting. We vinden het belangrijk een blijk van waardering te geven aan onze veteranen die zich hebben ingezet voor wereldvrede, veiligheid en nationale vrijheid.”

Meer weten? noventas.nl | info@noventas.nl | 0880-300100

oktober, 2018