Ga goed voorbereid op uitzending

Ieder jaar gaan er duizenden militairen op missie. Natuurlijk word je daarvoor goed voorbereid door Defensie. Maar kijk ook goed naar jouw verzekeringen voordat je wordt uitgezonden. Je krijgt namelijk te maken met bijzondere risico’s. Op een normale ongevallenverzekering zijn ongevallen tijdens een vredesoperatie bijvoorbeeld niet verzekerd. In Nederland is het namelijk verboden om het (groot)molest risico te verzekeren. De militaire verzekeringen van Noventas bieden je de oplossing.

Ongevallendekking tijdens vredesoperaties inclusief PTTS dekking

Noventas heeft ervoor gezorgd dat je WEL verzekerd bent tijdens uitzending. De ongevallenverzekering van Noventas, met molest dekking, biedt dus 100% dekking als jij als militair wordt uitgezonden. Niet alleen de financiële gevolgen van fysieke invaliditeit zijn verzekerd, ook de financiële gevolgen van overlijden, als gevolg van een ongeval, zijn verzekerd. En, UNIEK IN NEDERLAND, ook de financiële gevolgen van PTSS zijn verzekerd!!.

Lees hier meer.

Terugkeer naar Nederland bij ziekte

Wordt een familielid of vriend in Nederland ziek en wil je hiervoor terugkeren naar Nederland? Met de Noventas Reisverzekering zijn deze ‘zaken’ reizen, naast al jouw privé reizen, wel verzekerd.

Lees hier meer.

Diefstal van / schade aan spullen tijdens uitzending verzekerd

Je neemt naast jouw militaire uitrusting ook zaken als een tablet, mobiele telefoon of computer mee op uitzending. Dit is op een standaard inboedel- of reisverzekering niet verzekerd! Je kunt dit risico eenvoudig afdekken op de Noventas Inboedelverzekering voor militairen.

Lees hier meer.

Direct aanvragen van de verzekeringen

Lees vooraf wel eerst de voorwaarden, clausules en dienstverlening door.

AANvragen dap/dop