/Militaire verzekeringen algemeen
Militaire verzekeringen algemeen 2018-06-25T10:22:04+00:00

Militair

Jouw militaire beroep kent bijzondere risico’s. Jij bent hierop geselecteerd en getest en kunt deze risico’s aan. Het is dan ook belangrijk dat jouw verzekeringen deze ook “aan kunnen”. Noventas kent jouw beroepsrisico’s en biedt daar de juiste verzekeringen voor. Niet alleen tijdens uitzendingen, maar ook in Nederland, bijvoorbeeld op de hindernisbaan. Het is goed te weten dat voor ALLE militairen, naast de regelingen vanuit Defensie, de militaire beroepsrisico’s ook zijn verzekerd in het Defensie Aanvullings Plan (DAP) en het Defensie Ongevallen Plan (DOP). Militaire verzekeringen die je via Noventas kunt afsluiten bij verzekeraar NH1816 Verzekeringen respectievelijk Lloyd’s of London.

Deze producten moet je zien als een aanvulling op de collectieve arbeidsvoorwaarden van het Ministerie van Defensie. En zijn aan te vullen met privé verzekeringen met collectiviteitskorting.

Als militair krijg je bij Noventas KORTING op jouw schadeverzekeringen.

Het DAP bestaat uit een:

  • Aansprakelijkheidsverzekering,
  • Inboedelverzekering,
  • Reisverzekering, al dan niet in combinatie met eventueel ook basis rechtsbijstandverzekering inclusief verkeersrechtsbijstand

En wordt gecombineerde met het DOP Defensie Ongevallen Plan. Een ongevallenverzekering met molest– en PTSS-dekking!

OOK PRIVE!!

Het pakket is uit te breiden met diverse andere particuliere schadeverzekeringen en overige producten zoals autoverzekering. Je kunt het dus ook makkelijk voor jouw privé situatie gebruiken als je bijvoorbeeld op jezelf woont. Met een totaalpakket kun je bij Noventas tot wel ruim 35% korting op al jouw verzekeringspremies krijgen. Dit doen wij omdat wij jou als totaalrelatie een betere dienstverlening kunnen bieden. Dit aanbod geldt ook voor jouw andere gezinsleden.

Neem direct contact met ons op voor meer informatie: info@noventas.nl