De Studentenpolis biedt een specifieke en uitgebreide dekking voor een “studenten prijsje”. Studiereizen naar het buitenland? De uitgebreide doorlopende reisverzekering en de laptop verzekering met werelddekking zorgen voor het onbezorgde gevoel. Ook voor uitwonende studenten is de Studenten Pakketpolis een oplossing.

1. Aansprakelijkheidsverzekering

De aansprakelijkheidsverzekering dekt de financiële gevolgen, wanneer je als student aansprakelijk wordt gesteld voor de geleden schade van anderen. Premie vanaf ± € 24,- per jaar.

2. Studiereizen buitenland?

De doorlopende reisverzekering biedt 365 dagen per jaar werelddekking voor ongevallen, hulp bij schade en wegens omstandigheden terugkeren naar het vaderland. Ook spoedeisende en niet-spoedeisende medische zorg in het buitenland is gedekt. Er geldt geen eigen risico. Uitzondering is reisbagage waarvoor een eigen risico geldt van € 50,-. De reisverzekering zorgt voor een onbezorgd gevoel tijdens vakanties, studiereizen en stages. Premie vanaf ± € 20,- per jaar.  Ook wintersport is mee te verzekeren!

3. Laptopverzekering

Elke student is tegenwoordig in het bezit van een notebook, laptop of pc. De laptopverzekering biedt de student de kans om zijn of haar laptop tegen diefstal en schade te verzekeren. De premie is afhankelijk van de nieuwwaarde. Voorbeeld: De premie voor een laptop van € 500,= is ± € 11,= per jaar

4. Inboedelverzekering voor uitwonend

Ook voor uitwonende studenten is de Studenten Pakketpolis een oplossing voor noodzakelijke dekkingen. De inboedelverzekering dekt de financiële gevolgen van onder meer brand, schade door water, storm, inbraak, diefstal, schroeien en ontploffing in huis. Dit met een verzekerde som van € 10.000,-. Premie vanaf ± € 27,- per jaar.
De Studenten Pakketpolis biedt de in- en uitwonende student een complete dekking voor een scherpe premie.

Meer weten? Bereken de premie

Of vraag een offerte aan op (0880) 300 100 of per E-mail.