Noventas biedt de Studenten Pakketpolis aan voor een studenten prijs

Ga je als militair “De Dienst uit” en terug naar school? Ook dan blijft Noventas jou van dienst! Noventas kan jou de Studenten Pakketpolis aanbieden. Deze biedt een specifieke en uitgebreide dekking voor een “studenten prijsje”. Studiereizen naar het buitenland? De uitgebreide doorlopende reisverzekering en de laptop verzekering met werelddekking zorgen voor het onbezorgde gevoel. Ben je uitwonende student, dan is de Studenten Pakketpolis ook een oplossing.

1. Aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren

De aansprakelijkheidsverzekering dekt de financiële gevolgen, wanneer je als student aansprakelijk wordt gesteld voor de geleden schade van anderen. De premie vanaf ± € 24,- per jaar.

2. Studiereizen naar het buitenland?

De doorlopende reisverzekering biedt 365 dagen per jaar werelddekking voor ongevallen, hulp bij schade en wegens omstandigheden terugkeren naar het vaderland. Ook spoedeisende en niet-spoedeisende medische zorg in het buitenland is gedekt. Er geldt geen eigen risico. Uitzondering is reisbagage waarvoor een eigen risico geldt van € 50,-. De reisverzekering zorgt voor een onbezorgd gevoel tijdens vakanties, studiereizen en stages. Premie vanaf ± € 20,- per jaar.  Ook wintersport is mee te verzekeren!

3. Laptopverzekering

Als student ben je tegenwoordig in het bezit van een notebook, laptop of pc. De laptopverzekering biedt jou de kans om jouw laptop tegen diefstal en schade te verzekeren. De premie is afhankelijk van de nieuwwaarde. Voorbeeld: De premie voor een laptop van € 500,= is ± € 11,= per jaar

4. Inboedelverzekering voor uitwonend? Geen probleem

Ook voor uitwonende studenten is de Studenten Pakketpolis een oplossing voor noodzakelijke dekkingen. De inboedelverzekering dekt de financiële gevolgen van onder meer brand, roet, rook, schade door water, storm, inbraak, diefstal, schroeien en ontploffing in huis. Dit met een verzekerde som van € 10.000,-. De premie is vanaf ± € 27,- per jaar. De Studenten Pakketpolis biedt de in- en uitwonende student een complete dekking voor een scherpe premie.

Meer weten? Bereken de premie

Of vraag een offerte aan op (0880) 300 100 of per E-mail.