Je bent vaker dan je denkt onderweg met waardevolle spullen. Handig natuurlijk. Maar er zijn van die situaties waarvan je denkt: Had ik maar…

Die situaties zijn zo goed als zeker voorbij met de Mobiele Apparatuurverzekering die HMG/Noventas jou via VKG kan aanbieden. Hiermee zijn jouw portable apparaten het hele jaar door verzekerd tegen verlies, diefstal of beschadiging. De dekking geldt wereldwijd, maar uiteraard alleen buitenshuis, en ook voor woon- werkverkeer! Premie vanaf nog geen € 50,= per jaar. Alleen op jaar betaling mogelijk en alleen als er bij deze aanbieder ook drie andere dekkingen in het pakket aanwezig zijn, waaronder in elk geval een inboedelverzekering en een aansprakelijkheidsverzekering.

De mobiele apparatuurverzekering is NIET los te verzekeren. Informeer bij ons naar de premie en wat voor u de beste optie is! CONTACT

In geval van beschadiging worden de reparatiekosten vergoed. Bij verlies of diefstal wordt de oorspronkelijke aankoopprijs vergoed, behalve wanneer de dagwaarde lager is dan 50%. Er geldt wel een eigen risico van € 50,=.

Onder mobiele apparatuur wordt verstaan:
– mobiele navigatiesystemen
– mobiele telefoons
– draagbare DVD-spelers, verwijderbare LCD-schermen
– MP3/4-spelers
– laptops
– foto-, film- en videoapparatuur
– draagbare radio’s, tv’s en andere audio(visuele) apparatuur

Nieuwwaarde / Aankoopprijs
– Gespecificeerd (aankoopprijs meer dan € 250,=)

– Bij apparatuur met een aankoopwaarde van € 250,= of hoger per stuk is het nodig deze gespecificeerd op te geven

– Ongespecificeerd (aankoopprijs minder dan € 250,=)

– Voor meerdere apparaten met een aankoopwaarde van onder de € 250,= per stuk kun je kiezen uit een van de totaal bedragen om jouw apparatuur te verzekeren. Premie vanaF € 50,= per jaar bij € 1.375,= maximaal verzekerd bedrag. Let op! De aankoopprijs is dus minder dan € 250,= per apparaat.

Maximale verzekerde waarde
– Gespecificeerd € 7.000,= (maximaal € 2.500,= per aankoopprijs)
– Ongespecificeerd € 1.375,=, € 2.050,=, € 2.725,=