Exclusieve actie voor relaties van Noventas!

Marco Kroon is een inspirator voor velen. Wij zijn dan net ook als jullie benieuwd naar het nieuwe boek “Het Kabul Complot”.  Zal het net zo’n bestseller worden als zijn drie eerdere boeken Leiderschap onder vuur (2012), Danger Close (2013) en Kroongetuige (2018)? Wij denken van wel. Noventas krijgt 10 boeken tot haar beschikking die we gaan verloten onder onze relaties. Lees hieronder verder hoe je mee kunt doen.

 

Het Kabul Complot 

Geschreven door Rick Staal

 

‘Geloof niemand, vertrouw niemand.’

Kabul 2007. Het is Marco Kroons derde en laatste geheime Afghanistan-missie op rij. Onbedoeld raakt de militair verstrikt in een verdorven spel om macht en geld. De vijand is overal: zelfs in eigen land…

Het Kabul Complot: huiveringwekkende spanning in de schemer tussen fictie en werkelijkheid. ‘Geloof niemand, vertrouw niemand.’

Geïnspireerd door ware gebeurtenissen.

Het Kabul Complot verschijnt medio juni 2020 en is een uitgave van uitgeverij Kompas. Hier kun je het boek ook zelf bestellen. 

Andere boeken van Marco vind je hier

 

Wil jij kans maken op “Het Kabul Complot”?

Vul dan onderstaand formulier in en geef duidelijk aan waarom Marco je  inspireert. Noventas verloot 10 boeken onder de inzenders. De winnaars worden begin juni schriftelijk geinformeerd.

 

Geen klant van Noventas?

Dan kun je toch met deze actie meedoen als je geinteresseerd bent in onze dienstverlening. Vermeld (vink) dit dan op het aanvraagformulier.  Wij nemen daarna contact met je op.

 

Ik ben een klant van NoventasIk ben nog geen klant van Noventas

Je gaat akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door Noventas. Wij respecteren uiteraard je privacy. Deze kun je lezen op: www.noventas.nl/privacy.