auto
woning
reizen
drones

Jouw beroep als Buitengewoon Opsporings Ambtenaar (BOA) kent bijzondere risico’s.

Jij bent hierop geselecteerd en getest en kunt deze risico’s aan. Het is dan ook belangrijk dat jouw verzekeringen deze ook “aan kunnen”. Noventas kent jouw beroepsrisico’s en biedt daar de juiste verzekeringen voor. Niet alleen tijdens je werk, maar ook in Nederland, bijvoorbeeld op de hindernisbaan. Wij zijn gespecialiseerd in verzekeringen voor risicovolle beroepen.

Het is goed te weten dat, specifieke beroepsrisico’s ook zijn verzekerd in het Noventas Aanvullings Plan en het Noventas Ongevallen Plan. Verzekeringen die je via Noventas kunt afsluiten bij verzekeraar NH1816 Verzekeringen respectievelijk Lloyd’s of London.

Deze producten moet je zien als een aanvulling op jouw collectieve arbeidsvoorwaarden zoals je die als BOA hebt. En zijn aan te vullen met privé verzekeringen met collectiviteitskorting. Bovendien krijg je bij Noventas KORTING op jouw schadeverzekeringen.

Het Noventas Aanvullings Plan bestaat uit een:

  • Aansprakelijkheidsverzekering,
  • Inboedelverzekering,
  • Reisverzekering, al dan niet in combinatie met eventueel ook basis rechtsbijstandverzekering inclusief verkeersrechtsbijstand

En wordt gecombineerde met het Noventas Ongevallen Plan. Een ongevallenverzekering met molest– en PTSS-dekking!

Meer informatie
Aanvragen
Offerte